Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

NB1 - Apa-fia klubként fejlődhet tovább a Paks

2020. szeptember 22. - nb1er

Vad fantáziám vált valóra: Bognár György lett a Paks új vezetőedzője, miután a tolnai klubnál útilaput kötöttek Osztermájer Gábor mester talpára. Meglepetés? Ha innen nézem, igen, ha onnan, akkor nem.

A hétvégi Hatvan elleni első félidős játékot bámulva arra gondoltam, hogy vajon minek kéne történnie ahhoz, hogy a Paks előrébb tudjon lépni a jelenlegi állapotából. Szóval milyen ésszerű körülménynek kellene megváltoznia ahhoz, hogy a Paks inkább nézzen ki egy NB1-es, mintsem NB2-es csapatnak. És milyen vicces lenne, ha Bognár István után az apuka is felbukkanna a szakmai stábban. Kedd van, Bognár György pedig aláírt.

Hogy mire gondolt nyilatkozatában, mikor a Paks felfogására és identitására gondolt boldogan, az nem egyértelmű a számomra. Gondolom arra, hogy csupa hazai játékossal a lehető legtöbbet elérni egy viszonylag racionális pénzügyi keretből. Mindenesetre izgalmas lesz látni, ahogy az 50-szeres ex-válogatott a 13. Böde pápás és az orosz-magyar zászlós molinó előterében dirigál majd a csapatnak.

Első meccsére az MTK ellen készülhet, ami szerintem döntetlent lesz.

Korábban is született Paks témájú cikk, az ide kattintva olvashatod el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr3316210782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása