Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

Magyar foci, szeretlek!

2020. július 01. - nb1er

Szurkolói barátsággal köszöntelek az nb1fan.blog.hu közösségi felületen, ahol a magyar focival kapcsolatban olvashatsz mindenféle érdekességet, de legfőképp saját gondolatokat a nemzeti bajnoksággal kapcsolatban. Leginkább az NB1-ről, de előfordulhat, hogy alacsonyabb osztályokról is szót ejtek majd, mint a szerzői önkény jegyében.

 

NAGYON FONTOS IRÁNYELVEK

A foci egy eléggé hot topic, magam is járok meccsre és szeretek a lelátón énekelni - a jó ízlés határáig. A komment mező nem egy dühöngő, az indulatokat és az innen-onnan kelt haragot kérlek a megfelelő színtereken vezessük, vezessétek le. :) Hiszek a táborok közti egészséges rivalizálásban, és a tiszta párbeszédben. A magyar foci szurkolóit összeköti címerek szeretete mögött feszülő a sporttársi barátság. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr3015976318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása