Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

A Fradi lemészárolta a Paksot

2020. szeptember 11. - nb1er

Nem történt nagy meglepetés az NB1 4. fordulójának nyitányán, a Ferencváros egy kis erődemonstrációval egybekötött edzőmeccsen megkérdőjelezhetetlenül lett három ponttal gazdagabb. A meccs pikantériája volt, hogy a Paks nulla edzéssel a lábban érkezett az Üllői útra. Ahogy Böde Dániel fogalmazott: "a panelban 50 négyzetméteren" nem lehet felkészülni rendesen a nemzeti futballművek ellen.

Az 5:0-ás végeredményben nem a 0, hanem az 5 számít meglepetésnek, a Fradi ugyanis tavaly az 1:0-ás fordulók nagy mestere volt. Általában lusták gólt lőni, pláne ötöt. Igaz, a Paks egyéniben másfél osztállyal játszott lentebb a fővárosiakhoz képest.

Hiába kértek halasztást a csapatot dúló COVID-19 miatt, a Fradinak kellett a Zágráb elleni BL-meccsre a játékperc. Böde Dániel meg is jegyezte, hogy a három E-ből ma csak az Erőt látta, az Erkölcsöt nem... És érdemes eljátszani a gondolattal: tényleg mi lett volna akkor, ha a zöld-fehérek öltözőjében jelenik meg a kor? Vajon miként állnának ki, ha kiállnának? Lenne-e "hiszti", "nemzetbiztonsági kockázatra" hivatkozás? Nyilván nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, de kíváncsi lennék a Fradi válságkezelésére.

Egy biztos, a Fradi ha nem is hozott sportszerű döntést, de az a saját érdekük szerint teljesen érthetős, hiszen szerda este nagyon sok múlik egy jó fellépésen. A Paks tehát elvitte a szimpatikus edzőpartner szerepét, ugyanakkor meg kell dicsérnem őket. Szimpatikus volt a csapat hozzáállása és külön öröm volt, hogy ennyi fiatal be tudott mutatkozni az élvonalban.

Apropó. A Dinamo Zagreb a Hajduk Split ellenében készül a szerdai összecsapásra...

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr5916198388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása