Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

Nemzetek Ligája - Erre számítsunk a bolgárok ellen

2020. szeptember 07. - nb1er

Két egész jó NL-meccs után bő egy hónapunk maradt a következő kihívásig, amikor is Bulgáriába utazik a magyar labdarúgó-válogatott. A törökök és az oroszok elleni felkészülés alapján felállítható egy prognózis a szófiai túrával kapcsolatban: lássuk, mire húzzuk majd be az ikszet!

Megvertük a törököket és "leháromkettőztünk" a nagy medvékkel. De ami sokkal fontosabb most az eredményeknél, az a mutatott játék képe és az abból a csapat formájára levonható következtetés. A válogatott jó formában van, tulajdonképpen az is elmondható, hogy van szeme a játéknak. Marco Rossi összeállítása jól vette az akadályokat, és ami elég erős plusz, hogy több poszton is jó mentalitású, jól teljesítő játékosok találhatók a mieink kötelékében. Remélem ez az optimista felütés senkinél sem egyenlő azzal, hogy minden rendben van a csapattal. Nem, lehetne jobb persze, de szemmel láthatóan az alapokkal most minden oké.

Bulgária legjobbjai ellen kötelező a győzelem. Bulgária nem a Ludogorets, a balkáni állam válogatottja simán feküdne az ország bajnokától. A bolgároknak akkor van esélye, ha a magyar csapat elhiszi, hogy az ellenfél esélyes. 

Aki látta a Wales elleni kínlódást, annak aligha lesz más véleménye: a jelenlegi magyar válogatott legalább 2 góllal jobb, mint soron következő ellenfele.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr6716193628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása