Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

Respekt a Budafok meccs esőmenőinek - az 1. forduló legszebb emlékei

2020. augusztus 19. - nb1er

Ígéretesen indult az OTP Bank Liga 20/21-es kiírása, amelynek első felvonásában jó néhány szeretni való eseménynek, jelenetnek és fordulatnak örülhettünk. Lássuk ezeket a fénypontokat szolid kis listába rendezve!

3., Motivációs tréner érkezett Zalaegerszegre?

A ZTE - Vidi gólzáporos kimenetele úgymond garantálható volt, én legalább is úgy ikszeltem rá, azzal a látói meggyőződéssel, ahogyan az MTK-Fradira az X-et is bekarcoltam. Számomra inkább a zalaiak játéka volt a meglepő, de még ennél is pontosabban az a lelkesedés tett izgatottá, amiképp az NB1-újonc Boér Gábor a "fiait" igazgatta. Kiragadok egy példát. Történt ugyanis, hogy a gólszerző Babati Benjámint orvul érték a fehérvári stoplik, majd az M4Sport egyik közelijén szájról olvasható kerekséggel, őszinte edzői érdeklődéssel a tekintetében Boér rákérdezett a játékosnál, hogy jól van-e. Metakommunikációs csúcs a zalai kispadról: beszédes jelenet volt, mely remekül rezonál a klub nyilatkozataira. Tetszik, ahogyan a "Zegiek" vezető emberei dolgoznak!

2., Előrébb léphet az Újpest

Az NB1 hangulatának jót tenne már egy erősebb lila szezon, amire most végre valós esély mutatkozik. Bár meg kell jegyeznünk, hogy a Paks továbbra is az egyik leggyengébb játékerő a bajnokságban, de a most játszatott újpesti keret jóval több reményt szállít a Duna mellékága mellé, mint tette azt a tavalyi formáció.

1., Hősöket avattunk Budafokon

Csizmadia mester tanítványai feszesre szívták büszkeséggel a mellüregüket, és valahol mindannyian bíztunk egy vagány NB1-es bemutatkozóban, amit a borszőlők szomszédságában becsülettel le is hoztak a "várdai vitézek" ellen. Az első forduló legszimpatikusabb jelensége Budapesten történt, miután a pusztulat zivatar ellenére is a lehetőségekhez egész ügyesen alkalmazkodó csapatok egy igazán szenvedélyes meccset vívtak egymással és az elemekkel. Tetszett, hogy nem volt nyafi, mindenki a sikerre hajtott, így nem csak a játéknak, de a boldog játékosok eredmények is örülhettünk hétfő este a képernyők előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr5016170064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása