Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

MK - M4Sport és futballimázs

2020. szeptember 20. - nb1er

Lefutott a MOL Magyar Kupa főtáblájának első fordulója. Különösebb meglepetést nem láttunk az NB1-es csapatok vonatkozásában, mondjuk lenne megjegyzésem néhány teljesítményre, de ez a poszt most nem erről szól.

A Magyar Kupa főtáblája nem hozott túl sok izgalmat, ellenben láthattunk jó néhány olyan csapatot a tévében, amikkel egyébként soha az életben nem találkoznánk élőben. Képernyőre került a Ráckeve, a Tiszaföldvár és a Tiszaújváros, valamint még jó néhány kicsi alakulat kapott értékes adáspercet az összefoglalóban.

Szeretném méltatni az M4Sport csapatának hozzáállását, akik az egész hétvége folyamán komolyan vették ezt a fociünnep tematikát. Kifejezetten bejött, ahogy a kommentátorok szívvel - lélekkel, igazán őszinte lelkesedéssel végezték a munkájukat. Ritkán hallani ennyi jó sztorit a pályán túli, de a gyephez köthető világból, és jól ültek az itt-ott eldurrantott poénok is. 

Köszönöm az M4Sport csapatának ezt a vidám, hozzáadott sportértékkel megbolondított focihétvégét.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr3416207920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Válasszunk · http://valasszunk.blog.hu 2020.09.21. 09:28:36

Te boldog vagy ezzel. Én nem.

A közmédia részeként akad egy sport tévénk. Ha nagyon akarná a kormányzat lehetne akár több is, mert ma már nincs technikai akadálya ennek, és olcsón gyártható tartalomra is van esély. Te azt látod, hogy most páran megjelentek, kaptak értékes adásidőt. Én azt mondom, máskor ők sem kapnak, és sok olyan akinek kellene kapnia most sem kapott.

Mert azt az üzenetet, hogy a sport nem csak akkor jelent kitörési lehetőséget, ha valaki jól fizetett profi játékos lesz, hanem akkor is, ha amatőrként a sport adja meg neki a kapcsolati tőkét, ami akár a vállalkozásának előnyére válhat, akár segít munkahelyet találni, és ez sokszor a meglévő egyéb hátrányokat is segít leküzdeni, akkor lehetne tudatosítani, ha többet látnánk az amatőr sportból, tömegsportból.

Azt népszerűsítve, az egészségvédelem terén való hatásáról is beszélve lehetne értelemmel megtölteni a kapcsolódó infrastruktúra fejlesztést, ha pedig több tehetséges gyerek (és a szüleik) jelenne meg az utánpótlás csapatoknál, akkor több jó játékos lehetne egy idő után a magyar bajnokságban.

De a foci imázsában nem jelenik meg ez az elem, ellenben látunk ellenszenves embereket, politikai támogatás mellett, rosszul végzett munka mellett luxusautóhoz jutni. Biztos jó ez így?
süti beállítások módosítása