Ahogy a szurkoló látja, érzi és gondolja

NB1Blog

NB1Blog

Van-e meglepetés Marco Rossi keretében?

2020. augusztus 25. - nb1er

Nagyjából 10 hónapja nem láttunk válogatott meccset, legfeljebb ismétlésről. Pedig milyen izgalmas párharc, párharcok előtt álltunk még március elején! És szinte harapni lehetett a címeres kispad környékén emlegetett újoncokkal kapcsolatos találgatások ízes variációit szerte a lelátókon (és az M4Sport előtt heverészve). Mert izgalmas nevekből már akkor sem volt hiány. De mi a helyzet az aktuális, élesített névsorral? Kik a Most nagy meglepetései?
Roppant nagy csalódás 7-es mezben

Marco Rossi bevállalta, hogy feltételekhez kötötte Dzsudzsák Balázs behívóját. A sokat kapott nemzeti hős azonban klub nélkül tengeti, és jobb híján az MTK-val végez testgyakorlatokat. Nem tudom persze mi lehet az oka annak, hogy "Dzsú" csapat nélkül kallódik a világban. Szerintem menő lett volna beállnia a Loki szekerét tolni, de hát a profik oly ritkán gondolnak nem anyagi megfontolások mentén, hogy ez valahol teljesen várható volt. És ennek megfelelően nagyon helyes, hogy kihúzták a névsorból.

A kérdőjel számú mezben: Cseri Tamás!

Cseri Tamás a későn érő gyümölcs édes szinonimája is lehetne, aki mikor, ha nem 32 évesen kap behívót a keretbe. A Mezőkövesd tavalyi szárnyalása csodaszámba ment, Cseri pedig piszok szenvedélyesen játszott a nagy leállás előtt. Utána pedig jött a formavesztés, és noha Rossi szerint a játékos mintha kezdené visszanyerni a ritmust, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy benne van még az a teljesítmény, ami tavaly. De nagyon szurkolok neki!

Babati Benjámin, az egerszegi Örökifjú

Babati Benjámin nagyon jól tette, hogy nem ment sehova Zalaegerszegről. Egy korábbi írásomban azt fejtegettem, hogy ha magára tenne egy kis izmot, akkor még benne lehet egy "virágzás". Keveset láttam képernyőn, talán "megfogadott" a tanácsból valamit, az viszont biztos, hogy Marco Rossi behívta a keretbe. Akkor viszont Bobál Gergőt miért nem? Nos, a CD Nacionalból elég nehéz dolga lesz a pad környékén landolnia. Ha valakinek, akkor neki biztosan nem kellett volna lelépnie a kék-fehérektől.

További magyar focis cikkeket ide kattintva olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1fan.blog.hu/api/trackback/id/tr7216176264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása